Exposities 

Hieronder vindt u verschillende exposities, met name in Nijmegen en omstreken. Gaat u exposeren of heeft u een expositieruimte en zou u vermeld willen worden op onze site? Stuur dan een mailtje naar info@pro-art.nl met een korte beschrijving en eventueel een foto.

 • Ontmoeting in kunst

  Ontmoeting in kunst

  Twee kunstenaars - één kunstwerk. Er is een selectie van prenten (grote monumentale prenten en klein grafiek) te zien, ontstaan tijdens de jarenlange samenwerking van Josée Wuyts en Frans de Groot. 

  6 april 2019 tot en met 5 mei 2019 - zaterdag 6 april om 15.00 uur opening, 5 mei van 14.00 tot 17.00 uur - Verder op afspraak

  Meer informatie www.wuyts-degroot.nl

  De Ontmoeting
  Emmalaan 1
  6721 ET Bennekom
  Nederland
  06 30709180

  www.vrijzinnigenbennekom.nl
   
 • ZomerExpo

  Zomerexpo

   

  De tentoonstelling Europa ZomerExpo 2019 (25-5 t/m 1-9 2019) vindt plaats op twee hoofdlocaties: Museum de Fundatie in Zwolle en Kasteel het Nijenhuis in Heino/Wijhe. De gekozen werken zijn op diverse plekken te zien. Het publiek kijkt kunst in zalen van de museumruimten in Zwolle, en in de intieme zalen van het kasteel, de Orangerie en op het buitenterrein.

  Meer informatie: www.zomerexpo.nl

 • Steen & wol

  Steen & wol

  Tijdens de expositie Steen & Wol van 14 april t/m 19 mei in het Franz Pfanner Huis wordt werk van de kunstenaressen Gerda Fransman en Olga van Cromvoirt getoond.

  De expositie is geopend op zaterdag, zondag en woensdag van 13.00 – 17.00 uur, niet op Paaszondag, wel op Paaszaterdag én Paasmaandag. Entree is gratis, giften zijn welkom.  De officiële opening, waar iedereen welkom is, vindt plaats op zondag 14 april om 11:30 uur.

  Meer informatie www.franzpfannerhuis.nl Zie ook www.francafil.nl en www.olgavancromvoirt.com

 • Atelier Anders

  Atelier Anders

  3 mei – 8 juni 2019

  Het portret is een belangrijk onderwerp in de kunst. Drie kunstenaars komen vanuit diverse zoektochten samen tot dit onderwerp. In uiteenlopende technieken worden gezichten weergegeven.

  Met tekeningen van ROOS MARTHE THIJSEN, INGE LEUVERINK werkt in diverse technieken en MARIA VAN DER LAAR boetseert in klei

  Meer informatie: www.atelier-anders.nl

 • Kerkje van Persingen

  Kerkje van Persingen

  Expositie met recente werken van Ad van Hoof, Peter de Thouars, Walter van der Cruijsen.
  Wanneer? 4 t/m 12 mei 2019 De expositie is open op zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur.
  Waar? Het Kerkje van Persingen, Persingensestraat 7, 6575 JA Persingen


  Drie kunstenaars uit Nijmegen tonen recente werken. De band van de kunstenaars is dat zij sinds hun academietijd in verschillende projecten hebben samengewerkt. De reliëfschilderijen van Ad van Hoof (Vucht, 1945 – Nijmegen, 2017) zijn vaak monochroom of slechts met enkele kleuren, waarbij door abstracte vormen in het vlak welvingen ontslaan. De schilderachtige kwaliteit wordt in strijklicht voluit getoond. In de abstracte schilderijen van Peter de Thouars (Djakarta, 1952) spelen elementen uit de Indonesische cultuur een rol. Met name het koloniale verleden, bepaalde patronen en lege velden in batik, en Pancasila, de filosofische grondslag van de Indonesische staat. In de minimalistische werken van Walter van der Cruijsen (Hank, 1958) zijn licht, herhaling en symmetrie bepalend. Het beeld is beperkt tot een overgang van donker naar licht, of een kleur die overloopt in een andere kleur.

 • Expoplu Experiment: Valentina Gal & Ariuna Nina

  Expoplu Experiment: Valentina Gal & Ariuna Nina

  5 apr tot 28 apr
  Van Oldenbarneveltstraat 63-A , 6512 AT Nijmegen
   
  Expoplu Experiment is een duo tentoonstelling met twee jonge talenten die gedurende een werkperiode de tentoonstellingsruimte van Expoplu transformeren tot een levendig atelier. Een experiment waarin ontmoeting, samenwerking, en het uitwisselen van elkaars materialen en manier van werken centraal staat. Voor deze derde editie van Expoplu Experiment gaan kunstenaars Valentina Gal en Ariuna Nina de dialoog met elkaar aan en krijgen zij de vrije hand om (gezamenlijk) nieuw werk te maken. Expoplu Experiment wordt gecureerd door Fenne Saedt.

  Onbevooroordeeld reist Valentina Gal door werelden die gecreëerd zijn door groepen met een bepaalde interesse, zoals de wonderbaarlijke scène van de hondenshow waar Gal met haar eigen hond aan deel nam. Het zorgt ervoor dat thema’s zoals de relatie tussen mens en dier, het door de media geschapen hyperrealisme – een wereld die gemaakt is als een simulatie en verbetering van de natuurlijke werkelijkheid – en de impact van technologie op het hedendaagse leven haar interesseren. Deze bestaande werelden vervormt Gal tot een nieuwe werkelijkheid, die ze tot leven wekt door middel van installaties die bestaan uit sculpturen, licht, geur, comfort, audio en video. Alle elementen binnen haar installaties verhouden zich tot elkaar en zorgen niet alleen voor een visueel beeld, maar ook een zintuiglijke ervaring.

  Ook Ariuna Nina kent een grote fascinatie voor het gebruik van licht. Maar, met name het onderzoek naar de structuur van eenvoudige bewegingen, en het structureel dragen van haar eigen ontworpen kleding en kostuums tijdens de performances die de kunstenaar uitvoert, voeden haar kunst. Deze componenten hebben ervoor gezorgd dat Nina een kenmerkend handschrift binnen haar kunstenaarspraktijk heeft gecreëerd, die grotendeels bestaat uit performances en bijzondere samenwerkingen met uiteenlopende kunstenaars en muzikanten. Met name het laatste zegt iets over haar nieuwsgierigheid naar de werkwijze en inspiratiebronnen van collega-kunstenaars, waar zij met bezieling in duikt om hier vervolgens haar eigen handtekening op achter te laten.

  Het plaatsen van een performancekunstenaar én een kunstenaar die met het digitale werkt in één ruimte schept de kans dat de kunstenaars elkaar technieken aanreiken die ver van hun eigen praktijk staan. Een proces dat onontkomelijk gepaard gaat met frictie en lange dialogen over de kunst en het leven, maar bovenal een spannende kennismaking oplevert.

  De tentoonstelling opent op vrijdag 5 april tussen 20.00 en 23.00 uur. 
 • Hof der verbeelding

  HOF DER VERBEELDING van Groep Schrijvershof

  Een beeldenexpositie in de kas en de theetuin, Hortus Nijmegen

  Opening: Zondag 7 april 12.00 uur. Opening door Pierre Zoun met muzikale begeleiding van Oumy Diop.

  Dit keer beelden van Ruud Schrijvershof en cursisten in steen, hout, kunststof en metaal.

  De expositie duurt tot en met vrijdag 21 juni.

  Hartelijk welkom tijdens openingstijden. Kijk voor bezoek even op de site i.v.m. eventuele evenementen.

  Meer informatie: www.hortus-nijmegen.nl

  Deelnemers zijn:

  Sil Boesten, Corry Bluyssen, Machteld van der Have, Hans Schendeler, Josefien Bus, Pierre Zoun, Marieke Munniks, Victor Tielens, Annemarie Janssen, Hessel Zondag, Monique de Leeuw, Irene Verkuyl, Else van der Sloot, Jean Pierre Broos, Sibert Holla, Marianne Frenken, Ben Kemper, Walter Hilgers, Ruud Schrijvershof.

 • Millinger theetuin

  Expositie 2019 Millinger theetuin

  Een nieuwe LENTE-EXPOSITIE in de Millinger Theetuin! De derde editie!
  Vanaf zondag 24 maart tot 1 september. Elf kunstenaars uit Nijmegen en omgeving presenteren meer dan vijfentwintig kunstwerken.

  De kunstenaars: 

  Bart Stok
  Nell de Veer
  Marc Deeleman
  Vincent van Delft
  Hanneke van den Bergh
  Suus Baltussen
  Andreas Hetfeld
  Peter Bergenhenegouwen
  Yvonne Halfens
  Loek Hambeukers
  Marco Overkamp

  Meer informatie over de theetuin vind u hier

 • HYDROGRAPHY VII

  HYDROGRAPHY VII

  Galerie Agnes Raben nodigt u van harte uit voor hydrography VII, een expositie met abstract, experimenteel werk in waterverf van de beeldend kunstenaars Ine Dammers, Iemke van Dijk, Lon Godin, Henriëtte van ’t Hoog, Irene van de Mheen, Marena Seeling en Werner Windisch.

  De expositie duurt t/m 12 mei

  GALERIE AGNES RABEN
  Nieuwstad 20
  NL - 7251 AH Vorden

   

  Meer informatie: www.galerieagnesraben.nl

 • Huntenkunst

  Huntenkunst

  INTERNATIONAAL

  Huntenkunst is een jaarlijkse internationale kunstmanifestatie. Op de manifestatie vindt u werk van kunstenaars uit meer dan 30 landen. Dit jaar ook met jong talent, onlangs afgestudeerden aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten: Romar de Bonte, Hella den Boon, Lente Brugge, Valentia Gal, Sanne de Haan, Rikke ter Horst, Florian Lau, Chantal van Lieshout en Ruben Planting. Een lijst met alle deelnemers is te vinden op de website. 

  DRU INDUSTRIEPARK

  Kunstmanifestatie Huntenkunst wordt gehouden in de SSP-hal op het DRU Industriepark in Ulft. De oude fabriekspanden van de ijzergieterij hebben hier een nieuwe unieke bestemming gekregen.

  Wanneer? 24, 25 & 26 mei

  Meer informatie: www.huntenkunst.org

 • Kunstmagazijn

  Kunstmagazijn 

  Uitleen - galerie - design

  13 april - 11 mei - Sylvia Evers – Erscheinungen

  26 april 17:00 - 19:00 Opening

  Doel: Kunstmagazijn laat je graag kennis maken met actuele kunst van gerenommeerde kunstenaars uit heel Nederland. De kunstuitleen omvat een uitgebreide collectie waar je kunst kunt lenen en kopen. Ook worden diverse activiteiten georganiseerd en zijn er regelmatig wisselende exposities te bezoeken.

  Ideaal: Bij Kunstmagazijn willen wij het liefst kunst zichtbaar én inzichtelijk maken voor een breed publiek. Wij zien graag dat Kunstmagazijn een spil is in de hedendaagse kunstsector waar kunstenaars en liefhebbers elkaar kunnen vinden. Kunstmagazijn is een plaats waar een divers publiek ons kan bereiken om zich in kunst te verdiepen, kunst te lenen en te kopen. En Kunstmagazijn is een dynamisch platform waar werk van interessante en actuele kunstenaars een podium krijgt.

  Adres: Kunstmagazijn Nijmegen, Kanunnik Mijllinckstraat 1, 6525 WS Nijmegen

  Openingstijden: Woensdag- zaterdag: 12:00 PM – 17:00 PM

  Meer informatie: www.nijmeegsekunstuitleen.nl 

 • Singular Art

  Singular Art

  A piece. A place. 

  On Show: 

  • Popel Coumou - Untitled
  • Roel van der Linden - Untitled
  • Elizabeth de Witt - High Intensity Activity
  • Jean-Philippe Paumier - Fiat Lux

   

  Waalkade 72 
  6511 XR 
  Nijmegen 
  Open van donderdag t/m zondag van 10:00-18:00, en op afspraak. 
  www.singular-art.com

 • Chambre d'amis

  "Chambre d'amis"

  Kleine expositieschuur, Prins Hendrikstraat 1, Ooij.

  Meer informatie www.annhoogendoorn.nl

  expobord

  Wanneer dit stoepbord buiten staat en het hek open is,
  dan is de kleine exposchuur Chambre d’Amis in de Ooij open.

 • Jac Maris

  Ateliermuseum Het Marishuis

  Het Marishuis is een ateliermuseum, hier woonde en werkte Jac Maris.

  Meer informatie www.marishuis.nl

  Geopend: elke woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag

   

  MarishuisExposities 

Hieronder vindt u verschillende exposities, met name in Nijmegen en omstreken. Gaat u exposeren of heeft u een expositieruimte en zou u vermeld willen worden op onze site? Stuur dan een mailtje naar info@pro-art.nl met een korte beschrijving en eventueel een foto.

 • Ontmoeting in kunst

  Ontmoeting in kunst

  Twee kunstenaars - één kunstwerk. Er is een selectie van prenten (grote monumentale prenten en klein grafiek) te zien, ontstaan tijdens de jarenlange samenwerking van Josée Wuyts en Frans de Groot. 

  6 april 2019 tot en met 5 mei 2019 - zaterdag 6 april om 15.00 uur opening, 5 mei van 14.00 tot 17.00 uur - Verder op afspraak

  Meer informatie www.wuyts-degroot.nl

  De Ontmoeting
  Emmalaan 1
  6721 ET Bennekom
  Nederland
  06 30709180

  www.vrijzinnigenbennekom.nl
   
 • ZomerExpo

  Zomerexpo

   

  De tentoonstelling Europa ZomerExpo 2019 (25-5 t/m 1-9 2019) vindt plaats op twee hoofdlocaties: Museum de Fundatie in Zwolle en Kasteel het Nijenhuis in Heino/Wijhe. De gekozen werken zijn op diverse plekken te zien. Het publiek kijkt kunst in zalen van de museumruimten in Zwolle, en in de intieme zalen van het kasteel, de Orangerie en op het buitenterrein.

  Meer informatie: www.zomerexpo.nl

 • Steen & wol

  Steen & wol

  Tijdens de expositie Steen & Wol van 14 april t/m 19 mei in het Franz Pfanner Huis wordt werk van de kunstenaressen Gerda Fransman en Olga van Cromvoirt getoond.

  De expositie is geopend op zaterdag, zondag en woensdag van 13.00 – 17.00 uur, niet op Paaszondag, wel op Paaszaterdag én Paasmaandag. Entree is gratis, giften zijn welkom.  De officiële opening, waar iedereen welkom is, vindt plaats op zondag 14 april om 11:30 uur.

  Meer informatie www.franzpfannerhuis.nl Zie ook www.francafil.nl en www.olgavancromvoirt.com

 • Atelier Anders

  Atelier Anders

  3 mei – 8 juni 2019

  Het portret is een belangrijk onderwerp in de kunst. Drie kunstenaars komen vanuit diverse zoektochten samen tot dit onderwerp. In uiteenlopende technieken worden gezichten weergegeven.

  Met tekeningen van ROOS MARTHE THIJSEN, INGE LEUVERINK werkt in diverse technieken en MARIA VAN DER LAAR boetseert in klei

  Meer informatie: www.atelier-anders.nl

 • Kerkje van Persingen

  Kerkje van Persingen

  Expositie met recente werken van Ad van Hoof, Peter de Thouars, Walter van der Cruijsen.
  Wanneer? 4 t/m 12 mei 2019 De expositie is open op zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur.
  Waar? Het Kerkje van Persingen, Persingensestraat 7, 6575 JA Persingen


  Drie kunstenaars uit Nijmegen tonen recente werken. De band van de kunstenaars is dat zij sinds hun academietijd in verschillende projecten hebben samengewerkt. De reliëfschilderijen van Ad van Hoof (Vucht, 1945 – Nijmegen, 2017) zijn vaak monochroom of slechts met enkele kleuren, waarbij door abstracte vormen in het vlak welvingen ontslaan. De schilderachtige kwaliteit wordt in strijklicht voluit getoond. In de abstracte schilderijen van Peter de Thouars (Djakarta, 1952) spelen elementen uit de Indonesische cultuur een rol. Met name het koloniale verleden, bepaalde patronen en lege velden in batik, en Pancasila, de filosofische grondslag van de Indonesische staat. In de minimalistische werken van Walter van der Cruijsen (Hank, 1958) zijn licht, herhaling en symmetrie bepalend. Het beeld is beperkt tot een overgang van donker naar licht, of een kleur die overloopt in een andere kleur.

 • Expoplu Experiment: Valentina Gal & Ariuna Nina

  Expoplu Experiment: Valentina Gal & Ariuna Nina

  5 apr tot 28 apr
  Van Oldenbarneveltstraat 63-A , 6512 AT Nijmegen
   
  Expoplu Experiment is een duo tentoonstelling met twee jonge talenten die gedurende een werkperiode de tentoonstellingsruimte van Expoplu transformeren tot een levendig atelier. Een experiment waarin ontmoeting, samenwerking, en het uitwisselen van elkaars materialen en manier van werken centraal staat. Voor deze derde editie van Expoplu Experiment gaan kunstenaars Valentina Gal en Ariuna Nina de dialoog met elkaar aan en krijgen zij de vrije hand om (gezamenlijk) nieuw werk te maken. Expoplu Experiment wordt gecureerd door Fenne Saedt.

  Onbevooroordeeld reist Valentina Gal door werelden die gecreëerd zijn door groepen met een bepaalde interesse, zoals de wonderbaarlijke scène van de hondenshow waar Gal met haar eigen hond aan deel nam. Het zorgt ervoor dat thema’s zoals de relatie tussen mens en dier, het door de media geschapen hyperrealisme – een wereld die gemaakt is als een simulatie en verbetering van de natuurlijke werkelijkheid – en de impact van technologie op het hedendaagse leven haar interesseren. Deze bestaande werelden vervormt Gal tot een nieuwe werkelijkheid, die ze tot leven wekt door middel van installaties die bestaan uit sculpturen, licht, geur, comfort, audio en video. Alle elementen binnen haar installaties verhouden zich tot elkaar en zorgen niet alleen voor een visueel beeld, maar ook een zintuiglijke ervaring.

  Ook Ariuna Nina kent een grote fascinatie voor het gebruik van licht. Maar, met name het onderzoek naar de structuur van eenvoudige bewegingen, en het structureel dragen van haar eigen ontworpen kleding en kostuums tijdens de performances die de kunstenaar uitvoert, voeden haar kunst. Deze componenten hebben ervoor gezorgd dat Nina een kenmerkend handschrift binnen haar kunstenaarspraktijk heeft gecreëerd, die grotendeels bestaat uit performances en bijzondere samenwerkingen met uiteenlopende kunstenaars en muzikanten. Met name het laatste zegt iets over haar nieuwsgierigheid naar de werkwijze en inspiratiebronnen van collega-kunstenaars, waar zij met bezieling in duikt om hier vervolgens haar eigen handtekening op achter te laten.

  Het plaatsen van een performancekunstenaar én een kunstenaar die met het digitale werkt in één ruimte schept de kans dat de kunstenaars elkaar technieken aanreiken die ver van hun eigen praktijk staan. Een proces dat onontkomelijk gepaard gaat met frictie en lange dialogen over de kunst en het leven, maar bovenal een spannende kennismaking oplevert.

  De tentoonstelling opent op vrijdag 5 april tussen 20.00 en 23.00 uur. 
 • Hof der verbeelding

  HOF DER VERBEELDING van Groep Schrijvershof

  Een beeldenexpositie in de kas en de theetuin, Hortus Nijmegen

  Opening: Zondag 7 april 12.00 uur. Opening door Pierre Zoun met muzikale begeleiding van Oumy Diop.

  Dit keer beelden van Ruud Schrijvershof en cursisten in steen, hout, kunststof en metaal.

  De expositie duurt tot en met vrijdag 21 juni.

  Hartelijk welkom tijdens openingstijden. Kijk voor bezoek even op de site i.v.m. eventuele evenementen.

  Meer informatie: www.hortus-nijmegen.nl

  Deelnemers zijn:

  Sil Boesten, Corry Bluyssen, Machteld van der Have, Hans Schendeler, Josefien Bus, Pierre Zoun, Marieke Munniks, Victor Tielens, Annemarie Janssen, Hessel Zondag, Monique de Leeuw, Irene Verkuyl, Else van der Sloot, Jean Pierre Broos, Sibert Holla, Marianne Frenken, Ben Kemper, Walter Hilgers, Ruud Schrijvershof.

 • Millinger theetuin

  Expositie 2019 Millinger theetuin

  Een nieuwe LENTE-EXPOSITIE in de Millinger Theetuin! De derde editie!
  Vanaf zondag 24 maart tot 1 september. Elf kunstenaars uit Nijmegen en omgeving presenteren meer dan vijfentwintig kunstwerken.

  De kunstenaars: 

  Bart Stok
  Nell de Veer
  Marc Deeleman
  Vincent van Delft
  Hanneke van den Bergh
  Suus Baltussen
  Andreas Hetfeld
  Peter Bergenhenegouwen
  Yvonne Halfens
  Loek Hambeukers
  Marco Overkamp

  Meer informatie over de theetuin vind u hier

 • HYDROGRAPHY VII

  HYDROGRAPHY VII

  Galerie Agnes Raben nodigt u van harte uit voor hydrography VII, een expositie met abstract, experimenteel werk in waterverf van de beeldend kunstenaars Ine Dammers, Iemke van Dijk, Lon Godin, Henriëtte van ’t Hoog, Irene van de Mheen, Marena Seeling en Werner Windisch.

  De expositie duurt t/m 12 mei

  GALERIE AGNES RABEN
  Nieuwstad 20
  NL - 7251 AH Vorden

   

  Meer informatie: www.galerieagnesraben.nl

 • Huntenkunst

  Huntenkunst

  INTERNATIONAAL

  Huntenkunst is een jaarlijkse internationale kunstmanifestatie. Op de manifestatie vindt u werk van kunstenaars uit meer dan 30 landen. Dit jaar ook met jong talent, onlangs afgestudeerden aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten: Romar de Bonte, Hella den Boon, Lente Brugge, Valentia Gal, Sanne de Haan, Rikke ter Horst, Florian Lau, Chantal van Lieshout en Ruben Planting. Een lijst met alle deelnemers is te vinden op de website. 

  DRU INDUSTRIEPARK

  Kunstmanifestatie Huntenkunst wordt gehouden in de SSP-hal op het DRU Industriepark in Ulft. De oude fabriekspanden van de ijzergieterij hebben hier een nieuwe unieke bestemming gekregen.

  Wanneer? 24, 25 & 26 mei

  Meer informatie: www.huntenkunst.org

 • Kunstmagazijn

  Kunstmagazijn 

  Uitleen - galerie - design

  13 april - 11 mei - Sylvia Evers – Erscheinungen

  26 april 17:00 - 19:00 Opening

  Doel: Kunstmagazijn laat je graag kennis maken met actuele kunst van gerenommeerde kunstenaars uit heel Nederland. De kunstuitleen omvat een uitgebreide collectie waar je kunst kunt lenen en kopen. Ook worden diverse activiteiten georganiseerd en zijn er regelmatig wisselende exposities te bezoeken.

  Ideaal: Bij Kunstmagazijn willen wij het liefst kunst zichtbaar én inzichtelijk maken voor een breed publiek. Wij zien graag dat Kunstmagazijn een spil is in de hedendaagse kunstsector waar kunstenaars en liefhebbers elkaar kunnen vinden. Kunstmagazijn is een plaats waar een divers publiek ons kan bereiken om zich in kunst te verdiepen, kunst te lenen en te kopen. En Kunstmagazijn is een dynamisch platform waar werk van interessante en actuele kunstenaars een podium krijgt.

  Adres: Kunstmagazijn Nijmegen, Kanunnik Mijllinckstraat 1, 6525 WS Nijmegen

  Openingstijden: Woensdag- zaterdag: 12:00 PM – 17:00 PM

  Meer informatie: www.nijmeegsekunstuitleen.nl 

 • Singular Art

  Singular Art

  A piece. A place. 

  On Show: 

  • Popel Coumou - Untitled
  • Roel van der Linden - Untitled
  • Elizabeth de Witt - High Intensity Activity
  • Jean-Philippe Paumier - Fiat Lux

   

  Waalkade 72 
  6511 XR 
  Nijmegen 
  Open van donderdag t/m zondag van 10:00-18:00, en op afspraak. 
  www.singular-art.com

 • Chambre d'amis

  "Chambre d'amis"

  Kleine expositieschuur, Prins Hendrikstraat 1, Ooij.

  Meer informatie www.annhoogendoorn.nl

  expobord

  Wanneer dit stoepbord buiten staat en het hek open is,
  dan is de kleine exposchuur Chambre d’Amis in de Ooij open.

 • Jac Maris

  Ateliermuseum Het Marishuis

  Het Marishuis is een ateliermuseum, hier woonde en werkte Jac Maris.

  Meer informatie www.marishuis.nl

  Geopend: elke woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag

   

  Marishuis